Grecja - Travelon.pl Grecja - Travelon.pl Grecja - Travelon.pl Grecja - Travelon.pl

Grecja - Skopelos - Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne > Skopelos

Dodać komentarz

Skopelos

04.02.09 12:13:00 (Odpowiedzieć)
Maria
Koniecznie chcę odwiedzić w tym roku grecką wysepkę Skopelos. Macie może jakieś tipsy na biura turystyczne, które organizują wyjazdy w tym kierunku?

Re: Skopelos

20.02.09 19:55:57 (Odpowiedzieć)
raczej nie sa organizowane zadne wycieczki,na Skiatos owszemale nie na skopelos,musisz poplynac prywatnie,cudna wyspa jezdzilam tam przez 5lat do corki,bajka cisza i spokoj w raju.Pozdrawiamtaniawow

17.03.09 14:46:30 (Odpowiedzieć)
Iza
Mi też marzy się ta wyspa w tym roku ,gdyby znalazła Pani jakieś namiary ,byłabym wdzięczna. Patrzyłam noclegi owszem są ale nie bardzo mogę znaleźć jak dostać się na wyspę (prom?)

Re: Re: Skopelos

15.04.09 09:23:52 (Odpowiedzieć)
bekaem
Na skopelos można się dostać tylko promem, ja z Aten jechałam do Volos a z tamtad bezpośrednio na prom do Skopelos. Nie ma sensu rezerwowania jakiś noclegów bo zawsze są wolne miejsca, wypożyczenie auta w sezonie - 50 euro, samemu można wszystko zwiedzić wystarczy się spytać jakiegoś greka co jest warte zobaczenia. ;] Polecam knajpe MAGGali ( pracowalam tam :))

12.05.09 18:10:02 (Odpowiedzieć)
ja organizuje grupe na skopelos bylam tam dwa razy takze polecam jak jestes zainteresowana wyjazdem to napisz mi e-mail i podaj mi kiedy chcesz jechac (z jakiego miast jestes)
pozdrawiam :)
Beata

01.06.09 09:29:30 (Odpowiedzieć)
hej,
ja tez chętnie wybrałabym sie (z koleżanką) na Skopelos. Będę wdzieczna za wszelkie info, a moze można podłączyć sie pod grupę...?

Re: Re: Re: Skopelos

30.08.09 17:05:00 (Odpowiedzieć)
Dzien dobry, chcialabym dowiedziec sie wiecej na temat wyjazdu na Skopelos tzn. cena itd itp. Bardzo chcialabym sie tam wybrac ze wzgledu na moja mame ktora tam jest. Byla tam Pani juz, a w jakim chotelu sie Pani zatrzymala u jakiej kobiety. Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam

19.08.09 01:29:20 (Odpowiedzieć)
Chętnie sie zabierzemy razem z Jurkiem tylko jak lepiej dojechac na prom by mozna było auto przeprawić Najlepiej z Salonik ? czy Volos

scopelo

13.05.09 21:06:18 (Odpowiedzieć)
można też jechać z Aten do Agios Constantinos wysiadasz w samym porcie bilety na prom w ciągłej sprzedaży dwa kroki do promu lub "delfini" po drodze odlądasz Skiatos,płynie się bardzo przyjemnie polecam!Wpadnij do Lacosty fajna knajpa zwłaszcza numer z ogniem godny uwagi.

halinaki

16.08.09 00:12:14 (Odpowiedzieć)
Ta wyspa jest cudna . Spędzałam tam po 3 m-ce przez 2 lata (wakacje) . W tym roku niestety nie mam czasu na wakacje na Skopelos , ale w przyszłym nie odpuszcze sobie . Polecam club Amos i Eleotrivio. Warto też pojechać opalać się w Panormos. Mam tam dużo znajomych , więc pomogę w znalezieniu noclegu.

Re: halinaki

17.08.09 21:28:38 (Odpowiedzieć)
witam, za tydzień wybieramy się na skopelos z Volos? po raz pierwszy, czy wiesz jaki jest koszt promu 2osoby + auto małe, pozdrawiam!

halinaki

31.08.09 17:05:17 (Odpowiedzieć)
Witam. Dopiero odczytałam Twoją wiadomość . Niestety nie wiem jaka jest cena promu na Wolos (+samochód). Ceny promu za jedną os.jak dobrze pamiętam to ok.45 euro.

Re: Skopelos i Skiathos

03.02.10 13:02:44 (Odpowiedzieć)
Witajcie. Nas również zainteresowały te wyspy. Wybieramy się tam w tym roku. Więcej informacji zamieszczamy za stronie www.zorbas.pl/skiatios

rejs na Skopelos z Paralii

01.03.10 11:58:32 (Odpowiedzieć)
Margola
Witam !!!
Mam pytanie - czy z Paralii są jakieś rejsy na Skopelos. Jeśli ktoś wie cokolwiek na ten temat będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Wycieczka na SKOPELOS

13.03.10 20:06:32 (Odpowiedzieć)
Witam,
biuro podróży OK SERVICE organizuje wczasy w Grecji i m.in. jest planowana wycieczka na wyspę SKOPELOS. Zapraszam na stronkę biura.

Pozdrawiam

Grażyna

13.03.10 20:18:38 (Odpowiedzieć)
Grażyna
http://www.okservices.pl/offer_123_5922.html

promy na Skopeos

24.06.10 18:25:22 (Odpowiedzieć)
Nie bylam jeszcze w Grecji, ale byc moze wkrotce sie wybiore. W sierpniu moj brat wybiera sie w podroz poslubna na jedna z wysp. Podczas zalatwiania mu biletow znalazlam super stronke http://www.aferry.pl/Prom-do-Wyspy-Sporady.htm z promami do Grecji, sa tam nawet przeprawy na Skopeos moze Wam sie przyda