Skopelos
Koniecznie chcę odwiedzić w tym roku grecką wysepkę Skopelos. Macie może jakieś tipsy na biura turystyczne, które organizują wyjazdy w tym kierunku?
Re: Skopelos
raczej nie sa organizowane zadne wycieczki,na Skiatos owszemale nie na skopelos,musisz poplynac prywatnie,cudna wyspa jezdzilam tam przez 5lat do corki,bajka cisza i spokoj w raju.Pozdrawiamtaniawow
Mi też marzy się ta wyspa w tym roku ,gdyby znalazła Pani jakieś namiary ,byłabym wdzięczna. Patrzyłam noclegi owszem są ale nie bardzo mogę znaleźć jak dostać się na wyspę (prom?)
Re: Re: Skopelos
Na skopelos można się dostać tylko promem, ja z Aten jechałam do Volos a z tamtad bezpośrednio na prom do Skopelos. Nie ma sensu rezerwowania jakiś noclegów bo zawsze są wolne miejsca, wypożyczenie auta w sezonie - 50 euro, samemu można wszystko zwiedzić wystarczy się spytać jakiegoś greka co jest warte zobaczenia. ;] Polecam knajpe MAGGali ( pracowalam tam :))
ja organizuje grupe na skopelos bylam tam dwa razy takze polecam jak jestes zainteresowana wyjazdem to napisz mi e-mail i podaj mi kiedy chcesz jechac (z jakiego miast jestes)
pozdrawiam :)
Beata
pozdrawiam :)
Beata
hej,
ja tez chętnie wybrałabym sie (z koleżanką) na Skopelos. Będę wdzieczna za wszelkie info, a moze można podłączyć sie pod grupę...?
ja tez chętnie wybrałabym sie (z koleżanką) na Skopelos. Będę wdzieczna za wszelkie info, a moze można podłączyć sie pod grupę...?
Re: Re: Re: Skopelos
Dzien dobry, chcialabym dowiedziec sie wiecej na temat wyjazdu na Skopelos tzn. cena itd itp. Bardzo chcialabym sie tam wybrac ze wzgledu na moja mame ktora tam jest. Byla tam Pani juz, a w jakim chotelu sie Pani zatrzymala u jakiej kobiety. Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Chętnie sie zabierzemy razem z Jurkiem tylko jak lepiej dojechac na prom by mozna było auto przeprawić Najlepiej z Salonik ? czy Volos